Mijn eerste Table d'Hôte! Zeven gasten, ongeveer even veel gerechten (mezze): hummus natuurlijk, tabouleh, geroosterde kikkererwten, falafel, gegrilde aubergines, yoghurt met verse kruiden, pikante wortelpuree en spicy spinach... Dan verse vijgen en abrikozen à la Claudia Roden (en mandarijnen ), en amandelkoekjes bij de thee.
Met dank aan Claudia Roden (Tamarinde en saffraan), Tony Kitous (Comptoir Libanais Express ) en Yotam Ottolenghi (Jerusalem). En aan mijn vele vrienden uit Libanon en Tunesië en elders, die me vertrouwd hebben gemaakt met hun keuken en sommige gerechten in het bijzonder.
Lekker eten met een dieet: vetarm, zoutarm, diabetes, glutenvrij, lactosevrij. Ook veel vegetarische en zelfs vegan recepten.
Follow me...
zaterdag 8 oktober 2016
Table d'Hôte
Mine is a Tale of Two Cities : Paris, Amsterdam. In other words, I would say, with Josephine Baker : "J'ai deux amours, mon pays et Paris..." I spent a quarter of my long life in Paris, beginning with the years when you are formed and when you make friends for life.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten